Заместник- министърът на транспорта Ангел Попов ще бъде обвинен в

...
Заместник- министърът на транспорта Ангел Попов ще бъде обвинен в
Коментари Харесай

Прокуратурата обвинява зам.-министър на патриотите в измама

Заместник- министърът на превоза Ангел Попов ще бъде упрекнат в машинация. Това сподели през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров.

Проверката на прокуратурата е по сигнал на депутати от Българска социалистическа партия за това, че в качеството си на представител на браншова организация преди да стане министър Попов е събирал средства за разрешителни за транспорт на товари. 

Обвинението против него е, че е изискал и получил 8000 евро. 

Случайно или не обвиняванията против Попов идват ден, откакто вицепремиерът Валери Симеонов влезе в неприсъствен спор с премиера Бойко Борисов

Първоначално от него се оплакаха от сдружението на превозвачите, съгласно които в интервала 2012-2014 година Попов им е желал пари, с цел да им урежда разрешителни за транспорт.

Поводът за недоволството му са изказвания на Красимир Лалов от Съюза на българските превозвачи и Йордан Арабаджиев, изпълнителен шеф на Съюза на интернационалните превозвачи. От съюза на превозвачите даже настояват, че Попов не е издължил 1900 лева за закупена стока.

В отговор Попов съобщи, че има желание да заведе каузи против тях.

" Това намирисва на поръчка, не мога да кажа от кого. Предал съм документи на премиера и това ще се потвърждава в съда ", изясни напролет Попов.

Той сподели писма в негова поддръжка, които е получил директно след изявлението на Арабаджиев и Лалов. Едно от писмата е подписано от Койчо Русев, който пък осъдил Красимир Лалов за засегнатост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР