Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия
Коментари Харесай

Зам.-министър Деница Николова ще посети Смолян

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и началник на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова ще посети Смолян, на следващия ден - 26 юли.

От 11.00 часа, в Областна администрация Смолян тя ще взе участие в съвещание на Регионалния съвет за развиване на Южен централен регион за обмисляне. Пред участниците зам.-министърът ще показа визията за осъществяване на политиката за районно развиване и програмирането на новата европейска оперативна стратегия за поддръжка на районите в интервала 2021-2027 година, дружно с представители на Международната банка за възобновяване и развиване. Ще се дискутират новият метод за осъществяване на планове в идващия програмен интервал и структурата на Регионалните препоръки за развиване.

От 13.00 часа Деница Николова ще взе участие в отриването на ул. „ Зорница " в града, която е реновирана със средства по Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020 година като част от огромния план на общината за модернизиране на градската среда.

От 15.00 часа, на ул. „ Петър Берон " до така наречен „ римски мост " ( десен бряг на река Черна), зам.-министърът ще открие обект по плана „ Трансгранично обмисляне и инфраструктурни ограничения за отбрана от наводнения - " Flood protection ", финансиран по Програмата за трансгранично съдействие ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР