Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще съпредседателства

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще съпредседателства
Коментари Харесай

В МРРБ ще се проведе седмото заседание на Съвместния комитет за наблюдение по Програмата за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Сърбия 2014-2020 г.

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще съпредседателства седмото съвещание на Съвместния комитет за наблюдаване по Програмата за трансгранично съдействие сред Република България и Република Сърбия 2014-2020 година и първото съвещание на Съвместната работна група за създаването на програмата за програмния интервал 2021-2027 година Двете съвещания ще се състоят на следващия ден - 8 ноември, от 13.00 часа, в зала „ Пресцентър " на Министерството на районното развиване и благоустройството.

От сръбска страна съпредседател на форума ще бъде Михаѝло Дашич, началник на Националния орган, помощник-министър по европейската интеграция на Република Сърбия. Сред гостите на събитието ще бъде Магали Леноел - представител на Главна дирекция „ Регионална и градска политика " в Европейската комисия.
В рамките на Комитета за наблюдаване ще бъдат регистрирани напредъкът в осъществяването на програмата, проекта за деяние за осъществяване на рекомендациите, по отношение на напредъка в програмирането 2021-2027 година Ще бъдат разисквани и главните провокации на програмния интервал 2021-2027 година, устав за активността на взаимната Работна група и взаимен концептуален документ за Програмата за трансгранично съдействие, както и главните провокации на програмния интервал 2021-2027 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР