Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще посети

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще посети
Коментари Харесай

Зам.-министър Деница Николова ще посети Бургас

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще посети Бургас, оповестиха от пресцентъра на Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ).

От 11.00 часа в Областна администрация - Бургас тя ще взе участие в стратегическа консултация по отношение на осъществяване на политиката за районно развиване и програмирането на новата европейска оперативна стратегия за поддръжка на районите в интервала 2021-2027 година с представители на общините от Югоизточен регион. Инициативата е взаимна с Международната банка за възобновяване и развиване в границите на подписаното съглашение за консултантски услуги с Министерство на регионалното развитие. Участие в срещата ще вземат представители на министерства и държавни организации, регионални шефове, кметове на общини, неправителствени организации, представители на бизнеса и други Целта е те да се срещнат с новия метод за осъществяване на планове в идващия програмен интервал, както и да дадат мнение за дейно структуриране на Регионалните препоръки за развиване, които ще бъдат натоварени с нови, по-широки функционалности.

От 13.30 часа зам.-министър Деница Николова ще инспектира постройката на учебно-производствен комплекс „ Младост “ към Професионална гимназия по туризъм „ Проф. Д-р Асен Златаров “ и Професионалната гимназия по превоз. Двете образователни заведения се обновяват по план „ Подобряване качеството на професионалното обучение посредством рационализация на просветителната инфраструктура в шест професионални гимназии в гр. Бургас “, финансиран от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР