Заместник-министърът на правосъдието Емил Дечев ще присъства на началото на

...
Заместник-министърът на правосъдието Емил Дечев ще присъства на началото на
Коментари Харесай

Стартира изграждането на ново затворническо общежитие във Враца

Заместник-министърът на правораздаването Емил Дечев ще участва на началото на строителни действия, с които започва построяването на ново затворническо общежитие от открит вид към пандиза във Враца.
Мероприятието ще се организира в понеделник, 7 март 2022 г, от 10 часа пред постройката в непосредствена непосредственост до пандиза във Враца /бившата постройка на Служба по метеорология и стандартизация/.
Инвестиционният план планува съществуваща постройка да бъде преустроена в затворническо общежитие, което да дава отговор на всички европейски условия, както за лишените от независимост, по този начин и за чиновниците.
Обектът е част от план „ Осигуряване на сигурна и безвредна материална среда в пандизите и арестите “ по Програмна област 19 „ Корекционни услуги и авансово задържане “ на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021.
На събитието ще участват още основният секретар на Министерството на правораздаването и началник на Програмния оператор на Програма „ Правосъдие “ Десислава Гайдарова, основният шеф на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ гл. комисар Ивайло Йорданов, началникът на затвора-Враца ст. комисар Иван Спасов и др.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР