Заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов участва в 13-то издание на

...
Заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов участва в 13-то издание на
Коментари Харесай

Зам.-министър Запрянов участва в конференция по отбрана и сигурност в Грузия

Заместник-министърът на защитата Атанас Запрянов взе участие в 13-то издание на Грузинската конференция по защита и сигурност в Батуми, Грузия. Форумът се организира на 6-7 ноември. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

Той се утвърди като платформа за продан на отзиви по настоящи въпроси в областта на сигурността и защитата. В конференцията обичайно вземат участие представители от държавния и неправителствения бранш на страни-членки на НАТО и сътрудници. В програмата на събитието са включени тематики, свързани с провокациите пред сигурността в Черноморския район, промените, които организира Грузия по пътя към участието в НАТО и Европейски Съюз, както и хибридните закани.



Заместник–министър Запрянов приказва пред участниците в конференцията в границите на панела, отдаден на опциите за възстановяване на средата за сигурност в Черноморския район. Останалите участници в този панел са министърът на защитата на Република Армения Давит Тоноян, заместник-министърът на националната защита на Република Турция Юнус Емре Караосманоглу и командващият на Сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа генерал-лейтенант Кристофър Каволи.

В рамките на форума заместник-министър Запрянов организира среща с първия заместник-министър на защитата на Грузия Лела Чиковани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР