Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков, заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден

...
Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков, заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден
Коментари Харесай

Военните формирования на Сухопътните войски показаха отлично взаимодействие по време на учение с бойни стрелби

Заместник-министърът на защитата Анатолий Величков, заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден военачалник Валери Цолов и началникът на щаба на Сухопътните войски бригаден военачалник Николай Караиванов следиха през днешния ден, 20 октомври, на образователен полигон „ Корен “ стадий от полевото лагерно образование на формирования от състава на Сухопътните войски.

Днес беше извършено тактическото обучение с бойни стрелби, в което участваха главно военнослужещи от 4-и артилерийски полк - Асеновград, 55-и инженерен полк-Белене и 2-а механизирана бригада Стара Загора. Те извършиха огневи задания по поразяване на бронирани цели на съперника, устройване на минно поле, радиолокационна дегизировка, дооборудване на рубежите за развръщане, и други Действията на противотанковата батарея при осъществяването на дилемите по отразяване на офанзивата на съперника бяха подпомагани от инженерните и логистичните формирования на Сухопътните войски.

Учение от сходен темперамент с присъединяване на противотанкови, инженерни и логистични формирования от Сухопътните войски се организира за първи път. Участниците демонстрираха чудесно взаимоотношение и заслужиха високи оценки за осъществяването на дилемите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР