Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков и заместник-началникът на отбраната вицеадмирал

...
Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков и заместник-началникът на отбраната вицеадмирал
Коментари Харесай

Зам.-министърът на отбраната Анатолий Величков ще участва в тържествената церемония по връчване на дипломите във Военна академия

Заместник-министърът на защитата Анатолий Величков и заместник-началникът на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов ще участват на следващия ден, 30 юли, на тържественото връчване на дипломите на завършващите випуск 2019 „ Княз Александър I “ – първа промяна на Военна академия „ Г. С. Раковски “.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата. Дипломи ще получат офицери, обучавали се в магистърската компетентност „ Стратегическо управление на защитата и въоръжените сили” /генерал-щабен курс/, от които двама военнослужещи от Република Северна Македония и един военнослужещ от Китай.

Официално дипломи ще бъдат връчени и на 47 студенти, завършващи другите магистърски специалности от професионално направление „ Национална сигурност” на факултет „ Национална сигурност и отбрана” и факултет „ Командно-щабен”.

На тържествената гала ще бъдат връчени и удостоверения за заети университетски длъжности „ професор” и „ доцент” на преподаватели от академията. За сполучливо предпазена просветителна и научна степен „ доктор” дипломи ще получат 10 докторанти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР