Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов взе участие в

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов взе участие в
Коментари Харесай

Зам.-министър Андонов участва в откриването на инициативата Нестле за Живей Активно!

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов взе присъединяване в откриването на най-мащабната самодейност за деен метод на живот и уравновесено хранене " Нестле за Живей Активно! ".

На събитието участваха изпълнителният шеф на " Нестле България " Емануел Артур, заместник-кметът на Столична община Тодор Чобанов, ректорът на НСА проф. Пенчо Гешев, някогашният волейболист Евгени Иванов, олимпийските шампионки Тереза Маринова и Екатерина Дафовска, олимпийският медалист Йордан Йовчев и други.

Зам.-министър Андонов поздрави присъстващите и им пожела да живеят интензивно всеки ден. Той благодари на уредниците и на Столична община за самодейността, която се организира за 13-а поредна година.

Изпълнителният шеф Емануел Артур благодари на Министерството на младежта и спорта (ММС) за дълготрайното партньорство и съобщи, че това е първият същински народен ден на " Живей интензивно! ". Той приветства новите посланици на самодейността женски ВК " Марица " - Пловдив.

От първото си издание до през днешния ден " Нестле за Живей интензивно! " сплотява над 350 000 души в пешеходните походи и спортни интензивности. От 2018 година самодейността е с национално покритие посредством онлайн платформа-пътеводител в региона на дейния метод на живот и уравновесеното хранене, достигайки до над 400 000 българи.
 Зам.-министър Стоян Андонов откри футболен шампионат в поддръжка на деца в неравностойно състояние
Зам.-министър Стоян Андонов откри футболен шампионат в поддръжка на деца в неравностойно състояние

Партньор на шампионата е Министерството на младежта и спорта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР