Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на официалната

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на официалната
Коментари Харесай

Ето кои са най-добрите спортисти на МО за 2018 година

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов участва на формалната гала по награждаването на 10-те най-хубави военнослужещи спортисти на Министерството на защитата за 2018 година " За мен е чест да участвам на награждаването на 10-те най-хубави военнослужещи спортисти за 2018 година. Бих желаех да поздравя всички чиновници и спортисти на Българската войска за постигнатите триумфи. Радвам се да видя, че толкоз доста от Вас се занимават интензивно със спорт и развиват своята спортна активност, тъй като спортът е неизменима част от подготовката на българските военнослужещи ", сподели зам.-министър Андонов.

Той означи, че Министерството на защитата и Българската войска постоянно са били значим сътрудник за Министерството на младежта и спорта. Отличените спортисти получиха плакети от заместник-министъра на защитата Атанас Запрянов. Зам.-министър Андонов връчи премиите на трите спортни клуба, класирали се на първите три места в комплексното класиране от извършените през 2018 година държавни военни шампионати - Военен академични състезателен клуб " Васил Левски ", Велико Търново, Военен състезателен клуб " Шумен ", Военноморски състезателен клуб " Варна ". На церемонията бяха наградени и военните формирования, класирали се на първите три места в комплексното класиране от извършените през 2018 година държавни шампионати - Военно формирование 32990 - Пловдив, Военно формирование 52400 - Велико Търново, Военно формирование 22450 - София.

За треньор на годината беше определен Тошко Василев от Националния боен университет " Васил Левски " във Велико Търново. На церемонията участваха началникът на защитата на Република България генерал-лейтенант Андрей Боцев, ръководителят на Военна спортна федерация Емил Ефтимов и доста други висши военни.

10-е най-хубави спортисти на МО за 2018 година:
1. м-р Константин Стефанов -НВУ " В. Левски ", В. Търново - Военен трибой
2. капитан Илия Куцаров - Военновъздушни сили - лека атлетика, планинско тичане, маратон
3. с-на Пламен Минков - Военновъздушни сили - Стрелба с револвер " Макаров "
4. матрос Яна Христова - Военноморски сили - планинско тичане, лека атлетика
5. цив. чиновник Десислава Славева - Военновъздушни сили - ски-алпийски дисциплини
6. редник Ваня Гатева - 68 брСС - Пловдив - пукотевица с револвер " Макаров "
7. м-р Атанас Овчаров - СКС - насочване
8. капитан Янко Хаджиев - Военновъздушни сили - ски-алпийски дисциплини
9. мл. с-т Лидия Петкова - 68 брСС - Пловдив - насочване
10. матрос Теодор Вощинаров - Военноморски сили - плуване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР