Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави баскетболистките от

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави баскетболистките от
Коментари Харесай

Стоян Андонов поздрави баскетболистките на Левски за 40-годишнината от европейски триумфи

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави баскетболистките от именития тим на " Левски " по време на честването на 40-годишния празник от спечелването на купа " Лиляна Ронкети ". През 1979 година женският тим на баскетболен клуб " Левски " печели за повторно купа " Лиляна Ронкети ". Финалът е напълно български - в Ямбол за трофея " сините " спорят с " Марица " (Пловдив). " Левски " печели трагично със 70:69.

" Изпитвам извънреден почит и почитание към това потомство български баскетболистки. Нека всички деца взимат да следват образеца на тези дами и нека успеем да върнем положителните времена и мястото си измежду най-хубавите в Европа ", сподели Андонов в своето одобрение.
Зам.-министърът връчи почетни медали от името на Общо събрание на колегиите " Левски " на присъстващите от тима и техния треньор Светослав Бояджиев. С минута безмълвие присъстващите уважиха паметта на Красимира Богданова, Виолета Новкова, Екатерина Маринова, Красимира Велкова-Гогова и Румен Спасов. На събитието участва и президентът на Българска федерация по баскетбол Георги Глушков, който награди със златни значки и плакети за принос към националния тим на България Мадлен Станева и Силвия Германова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР