Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри шестия международен

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри шестия международен
Коментари Харесай

Зам.-министър Стоян Андонов откри международния таекуондо турнир Sofia Open 2019

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри шестия интернационален таекуондо шампионат Sofia Open 2019, който се организира от 20 до 21 април в столичната зала " Асикс Арена ". В надпреварата вземат участие над 1000 таекуондисти от 50 страни. От тях над 800 са участниците в елитния шампионат G1, който дава ранкинг точки за класиране на състезателите в Световната и Олимпийската класации. Останалите спортисти ще мерят сили в шампионата за дилетанти, който също е част от проявата в София.
 Снимка 419269
Източник:

" За мен е наслаждение да участвам на този влиятелен шампионат. Поздравявам уредниците за тяхната работа, тъй като надпревари като Sofia Open дават опция на младите таекуондисти да се допрян до най-хубавите в този спорт и да черпят опит от тях ", съобщи Стоян Андонов и пожела триумф на участниците.

Турнирът се провежда от Българската федерация по таекуондо - олимпийска версия и таекуондо клуб " Рамус " и е последното огромно събитие в този спорт преди международното състезание, което ще се организира в средата на месец май в Манчестър, Англия.
 Снимка 419268
Източник:

В формалната гала по откриването участваха още ръководителят на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, неговите заместници Христо Георгиев и Димитър Михайлов, който е и основен уредник на шампионата, мастър Парк Санг Хюн, представител на Световната таекуондо централа Кукиуон, ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев, ректорът на НСА " Васил Левски " проф. Пенчо Гешев и някогашният ръководител на федерацията по таекуондо доцент Росен Михайлов.
 Снимка 419267
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР