Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов се включи в

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов се включи в
Коментари Харесай

Зам.-министър на младежта и спорта се включи в честване по повод Световния ден на мира

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов се включи в честване във връзка 21 септември - Световен ден на мира, проведено от Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ).

,,Тази дата е изведена в международния календар от Организацията на обединените народи точно за да обостри вниманието за значимостта на разбирателството и мира на интернационално равнище - тематики, които осъзнаваме какъв брой са значими, когато стартират да липсват'', сподели Павлов.

Той посочи, че един от целите на ММС и персонална идея на министър Красен Кралев е битката с експанзията измежду младежите посредством спорт и младежко включване. От 2017 до през днешния ден една от най-работещите стратегии на ММС е ориентирана точно към предварителна защита на експанзията и зависимостите измежду младежите.

,,Усилията на институциите в тази посока се потвърдиха и от работата ни по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. България бе първата страна, която сложи тематиката за “младите хора, мира и сигурността” - в следствие бе приключено първото законодателно досие в бранш ''Младеж'', добави зам.-министърът.

Председателят на СТСБ Екатерина Йорданова изрече своята признателност за поддръжката от страна на ММС и зам.-министър Павлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР