Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов проведе среща с

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов проведе среща с
Коментари Харесай

Зам.-министър Николай Павлов дискутира Национална стратегия за младежта #ЗаЕдно с младите хора в Кърджали

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов организира среща с младежите в Кърджали във връзка бъдещата Национална тактика за младежта (2020-2030) #ЗаЕдно.

На срещата участваха регионалният шеф на Област Кърджали Никола Чанев, общинският консултант и ръководител на Сдружение " Омега " Веселина Юрукова, възпитаници и студенти.

Николай Павлов показа на младежите постигнатите резултати във връзка с младежките политики. Той уточни, че Министерство на младежта и спорта (ММС) работи интензивно по правенето на новата Национална тактика за младежта (2020-2030) в партньорство с неправителствения бранш и всички заинтригувани страни.

" Основната ни цел е да създадем един съвременен и еластичен документ, който да дава отговор на потребностите на младежите в страната във времето, в което живеем ", съобщи зам.-министър Павлов и акцентира, че основен приоритет е развиването на младежите в България и реализацията им тук.

Областният шеф на Кърджали Никола Чанев поздрави ММС за срещата и прикани младите да не престават интензивно своите действия. " Кърджали има доста надарени и амбициозни младежи, които посрещат провокациите. Именно посредством тези директни срещи и контакти с младежите на България ще бъдат извлечени най-големи изгоди, тъй като юношески политики се вършат от младежи за младежи ", сподели Чанев.

По време на полемиката аудиторията насочи голям брой въпроси към формалните посетители като засегна тематики, свързани със спорт, просвета, български обичаи, предприемачество, инфраструктура.

Във втората част на срещата младежите имаха опция да обсъдят по групи провокациите, с които се сблъскват в съответната област. Те показаха своите хрумвания по метода " Дърво на проблемите " и идентифицираха вероятни решения за справяне с тях.

Младежите сложиха главен акцент върху обучение, благоприятни условия за младежко предприемачество, опазване на здравето и юношески стратегии.
 Зам.-министър Павлов: Младите хора на България би трябвало да порастват и да се осъществят тук
Зам.-министър Павлов: Младите хора на България би трябвало да порастват и да се осъществят тук

Срещна се с младежи в Стара Загора във връзка бъдещата Национална тактика за младежта (2020-2030) #ЗаЕдно
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР