Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов проведе работна среща

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов проведе работна среща
Коментари Харесай

Зам.-министър Павлов проведе работна среща с Българския младежки червен кръст

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов организира работна среща с Българския юношески червен кръст (БМЧК) - една от национално представителните юношески организации на Република България.

На срещата участваха Деница Баръмова - шеф на дирекция БМЧК и Александра Василева - гл. експерт " Международна активност и планове ". Те срещнаха зам.-министъра с другите действия, които организацията прави, споделиха, че работят във всички браншове на младежките действия и подчертаха, че напоследък мощно натъртват на доброволчеството и младежкото водачество.

Зам.-министър Павлов обясни целите на Министерството на младежта и спорта (ММС) в бранш " Младеж " и означи, че главен приоритет тази година е правенето на новата Национална тактика за младежта.

Той срещна присъстващите, че организира срещи с младежи из цялата страна за да бъдат изслушани и взети под внимание техните претенции, с цел да бъде основана настояща и настояща тактика. Павлов предложения младежите на БМЧК да се включат в идните срещи на национално равнище и да вземат интензивно присъединяване във образуването на Стратегията.

От своя страна, представителите на БМЧК обявиха, че поддържат концепцията за образуване на нова национална работна група " Младежки разговор " в осъществяване на Европейската младежка тактика 2019-2027 и обявиха, че като една от национално представителните юношески организации на Република България, са подготвени да подкрепят нейното образуване.

Двете страни разискаха взаимни начинания, по които биха могли да работят дружно. Те показаха насладата си от положителното съдействие сред ММС и БМЧК и показаха убеденост, че то ще продължи и за в бъдеще.
 Зам.-министър Николай Павлов се срещна с Националното посланичество на студентските препоръки
Зам.-министър Николай Павлов се срещна с Националното посланичество на студентските препоръки

На срещата беше осбъдено бъдещото съдействието в младежките политики и съществени стратегически документи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР