Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на представянето

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на представянето
Коментари Харесай

Заместник-министър Николай Павлов присъства на представянето на проект Живей без агресия

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов участва на представянето на плана " Живей без експанзия " на фондация " Гласове на традицията ".

Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта (ММС) по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2020 година До момента, за 2020 година, ММС е одобрило 13 плана, свързани с експанзията по Програмата.

" Темата за експанзията е значима и проблематична както за младежите, по този начин и за цялото общество. Затова и измежду главните цели на Министерството на младежта и спорта е да основава и осъществя политики за младежите за възстановяване на качеството им на живот и изискванията за триумф на всеки един от тях тук, в България ", съобщи Павлов.

Инициативата е подкрепена от изявени български спортисти, измежду които Георги и Валентин Братоеви (волейбол), Радослав Кирилов, Иван Горанов, Станислав Костов и Ивайло Димитров (футбол), Алекс Симеонов и Йордан Минчев (баскетбол), Камен Георгиев и Нурал Назмиев (ММА). Спортистите вземат участие в рекламен клип, който ще бъде предаван на национално равнище от 1 август.

На събитието участва президентът на фондация " Гласове на традицията " Росица Лисичкова и Милен Иванов - член на УС на фондацията, който изрече своята признателност за поддръжката, която ММС им оказва.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР