Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на форума

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на форума
Коментари Харесай

Евркомисарят Мария Габриел участва въ форум, посветен на младежките перспективи

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов участва на форума „ Технологии, нововъведения, обучение: благоприятни условия и вероятности пред младите “, проведен от регион „ Студентски “ в София.

Специален посетител на събитието бе българският еврокомисар Мария Габриел, която показа своята визия и целите си в сектор “Иновации и младеж”, включващ въпросите на младежта, спорта, образованието, културата и науката.

Габриел засегна тематиките за нарастването на бюджета на „ Хоризонт Европа “ и новите тематични задачи в границите на бъдещата стратегия, смяна в метода за интернационално съдействие с акцент върху Западните Балкани и стратегия „ Еразъм + “, основаването на Европейски съвет за нововъведения, прекъсването на „ приключването на мозъци “ и други.

На форума участваха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, заместник-кметът на Столична община доцент доктор Тодор Чобанов, заместник-кметът на регион „ Студентски “ Велина Белева, госпожа Йорданка Фандъкова, народни представители, ректори и представители на академичната общественост на всички висши образователни заведения в столицата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР