Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов подписа договори с

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов подписа договори с
Коментари Харесай

В спортното министерство бяха подписани договори по Национална програма за младежта

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов подписа контракти с шест организации, които са защитили сполучливо планове по Национална стратегия за младежта (2016-2016), Подпрограма 2 „ Национални юношески начинания и акции “, тематична област 2 „ Развитие на младежката работа “.

Национална стратегия за младежта е един от инструментите за осъществяване на целите на националната политика за младежите. Тя се базира на регистрираните потребности на младежите в страната и е в синхрон с целите на европейската политика за младежта. Програмата е в сходство с и извършва задачите на Националната младежка тактика за младежта, призната от Министерски съвет през октомври 2010. Така заместник-министърът показа програмата пред гостуващите организации. Той ги поздрави от името на министър Красен Кралев и им пожела ползотворно съдействие и триумфи в работата си с младежите в страната.

Договори бяха подписани със Сдружение „ Ямболски юношески информативен център “, Фондация „ Международна фондация за развиването на Уай-Пиър “, Сдружение „ Младежко европейско общество “, Фондация „ Алтернативи Европейски Съюз “, Сдружение „ Фабрика детските фантазии “ и Сдружение „ Ню Перформънс “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР