Заместник-министърът на младежта и спорта инж. Владимир Харизанов поддържа българския

...
Заместник-министърът на младежта и спорта инж. Владимир Харизанов поддържа българския
Коментари Харесай

Зафиров благодари за „рекордно финансиране“ на спортния министър

Заместник-министърът на младежта и спорта инж. Владимир Харизанов поддържа българския национален отбор по ръгби в решителния домакински двубой от европейските квалификации срещу Турция за изкачване в по-горна Конференция. Нашият тим завоюва категорично с 54:13 срещу противника си пред близо 5000 почитатели на Националния стадион " Васил Левски ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

Зам.-министър Харизанов и президентът на Българската федерация по ръгби Атанас Зафиров разискаха напредъка на Ръгби 15 у нас през последните години. Зафиров изрече своята благодарност за преференциалните условия, които са предложени на централата от ръководството на " Национална спортна база " ЕАД, за да може среща по ръгби да се провежда още един път на националния стадион за първи път от 17 години.

Владимир Харизанов поздрави президента на БФ Ръгби за позитивната работа и от името на министъра на младежта и спорта Радостин Василев. Атанас Зафиров беше решителен, че Министерството на младежта и спорта оказва огромна помощ за развиването на ръгбито в България чрез рекордното финансиране през 2022 година.

Той заяви, че отпуснатите средства са три пъти повече по отношение на миналата година. " Сигурен съм, че ползотворното ни и градивно подпомагане с ММС, както и желанието на министър Василев и неговия екип да основат транспарантен и законен процес във финансирането на федерациите ще се увенчае с успех ", показа Зафиров. Той добави, че е удивен от неналичието на потребност от ръководствата на централите да търсят начини за лобиране, за да осъществен по-високо финансиране от министерството.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР