Заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов връчи сертификат за инвестиция клас

...
Заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов връчи сертификат за инвестиция клас
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов връчи сертификат за инвестиция на стойност 46 млн. лева

Заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов връчи документ за инвестиция клас А по Закона за поощряване на вложенията на компания „ VMWare “ на стойност 46 061 000,00 лева, вследствие на който ще бъдат разкрити над 500 нови работни места.

Борисов акцентира, че посредством активността си утвърждава България като един от водачите в ИТ бранша в световен и районен мащаб.

Изпълнителният шеф на „ VMWare “ Дияна Стефанова акцентира, че от основаването си през 2007 година, компанията е вложила над 350 млн. лева на българския пазар, трансформирайки София в един от трите съществени стратегически центрове за научно-изследователска и развойна активност за „ ВиЕмУеър “ в международен мащаб. Тя добави, че актуалният план е доказателство за капиталовите желанията на компанията да уголемяват потенциала си на районно равнище.

Основната цел на сегашния капиталов план е обвързвана с разширението на съществуващото дружество посредством проучване и създаване на нови софтуерни артикули, както и посредством увеличение на броя на чиновниците през идващите години. Работният потенциал на "ВиЕмУеър България " ЕООД ще усъвършенства създаването на нови артикули и ще предложи професионални услуги по внедряване на закупените от клиентите артикули.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР