Заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов участва в отбелязването на близо

...
Заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов участва в отбелязването на близо
Коментари Харесай

Отбелязаха 50 г. българско кисело мляко в Япония

Заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов взе участие в отбелязването на близо 50 година партньорски връзки сред „ Мейджи “ и България.

За мен през днешния ден е един с изключение на знаков, само че и златен ден за дипломатическото и икономическо съдействие сред двете страни. Първите контакти с „ Мейджи “ са почнали през 1970 година и към този момент половин век имаме едни прелестни настоятелен партньорства. Това съобщи заместник-министър Борисов по време на събитието проведено от „ Мейджи “.

Борисов акцентира, че акцията „ Мейджи “ се явява като български дипломат в страни от Азия. „ Благодарение на положителните партньорски практики сред двете страни, лицензионният контракт за произвеждане на българско кисело мляко се възобновява към този момент половин столетие. Постоянните старания и далновидната маркетинг тактика на „ Мейджи “ спомагат за разпространение на българското кисело мляко  освен в Япония, само че и в съвсем всички азиатски страни и през днешния ден. С горделивост можем да заявим, че милиони хора по света стартират деня с кофичка българско кисело мляко “, сподели още зам.-министър Борисов. По негови думи 3 пъти и половина повече от българското население, жители на Япония, употребяват българското кисело мляко създадено от „ Мейджи “.

Лъчезар Борисов посочи, че мощното комерсиално партньорство и съдействието сред „ Ел Би Булгарикум “ и „ Мейджи “ са образец за едно от най-позитивните и сполучливи партньорства в българската стопанска система. „ То е добра индикация за построено взаимно доверие и качествена последователност в ръководството на двете компании “, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР