Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи

...
Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи
Коментари Харесай

Екатерина Захариева с важно посещение в Германия!

Заместник министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева ще бъде на публично посещаване във Федерална република Германия на 30 и 31 май 2017г., оповестиха от Министерство на външните работи. Първият посланик на България ще се срещне с вицеканцлера и федерален министър на външните работи Зигмар Габриел. В Берлин вицепремиерът Захариева ще беседва и с федералния министър на правораздаването и отбрана на потребителите Хайко Маас, като главен фокус на срещата ще бъде правосъдната промяна в България.

Двустранните връзки, българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и въпроси от европейския дневен ред ще бъдат измежду акцентите и в диалозите на Екатерина Захариева с доктор Кристоф Хойзген, консултант на федералния канцлер по външнополитически въпроси и доктор Уве Корсепиус, консултант на федералния канцлер по европейки въпроси.

В рамките на визитата си във Федерална република Германия министърът на външните работи на България ще се срещне и с доктор Ханс-Герт Пьотеринг, ръководител на Фондация „ Конрад Аденауер”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР