Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на

...
Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на
Коментари Харесай

Каракачанов пътува за Охрид

Заместник министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще в Охрид Протокол за съдействие сред държавните управления на Република България и Република Северна Македония в региона на битката с трафика на хора. Това оповестиха от държавна осведомителна работа.

От страна на Северна Македония документът ще бъде подписан от Оливер Спасовски - заместител министър-председател и министър на вътрешните работи.

Протоколът планува съдействие по линия на поддръжка и протекция на жертвите на трафик на хора, продан на опит сред способените институции на двете страни, осъществяване на общи осведомителни и разяснителни акции за попречване на трафика, осъществяване на образования и координирани дейности при рефериране, поддръжка и грижа за жертви на трафик.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е ръководител на Националната комисия за битка с трафика на хора. Текстът на документа бе координиран сред двете страни през юни по време на посещаване на българска делегация в Скопие, Северна Македония.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР