Заместник-министър председателят по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, получи

...
Заместник-министър председателят по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, получи
Коментари Харесай

Вицепремиерът Марияна Николова: Земеделският сектор има пряко влияние върху развитието на икономиката

Заместник-министър ръководителят по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, получи почетна грамота от Аграрен университет - Пловдив за принос в развиване на политики в региона на аграрното обучение и земеделския бранш в България, оповестиха от държавната пресслужба.

Призът и беше връчен от проф. доктор Христина Янчева, ректор на висшето образователно заведение. Вицепремиерът беше почетен посетител на тържествената гала във връзка дипломирането на студентите, приключили просветителната и квалификационна степен “бакалавър” и “магистър” от Випуск 2018-та.

В словото си вицепремиерът акцентира, че Аграрния университет със своята над 70-годишна история, е значим фактор за основаване на фрагменти за актуалния аграрни бизнес и реализиране на европейските условия в българското селско стопанство. “Тук се намират значими решения за практиката в областта на безвредните храни, фуражите, биогоривата и за редица други проблеми в земеделския бранш, който има директно въздействие върху развиването на нашата стопанска система и одобряването на българската продукция като конкурентна”, съобщи заместител министър ръководителят. Тя пожела на абитуриентите да имат високо самочувствие и отлична реализация с дипломата, която вземат през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР