Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина

...
Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина
Коментари Харесай

Захариева със съболезнования към ливанския външен министър за жертвите при експлозията в Бейрут

Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на изрази съболезнования и взаимност към народа на Ливан и околните на починалите при детонацията на пристанище Бейрут, при която починаха минимум 100 души, а над 4000 бяха ранени.

Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на изпрати съболезнователна депеша до министъра на външните работи и емигрантите на Ливанската република Шарбел Уехбе, оповестиха от Министерството на външните работи.

78 са жертвите на гърмежа в Бейрут, Ливан е в 4-дневен печал

"Изразявам най-искрено състрадание на народа на страната Ви и бих желала да предам нашите съболезнования на фамилиите и околните на починалите.

Желаем бързо възобновяване на ранените “, показва Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на в съболезнователна депеша до ливанския си сътрудник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР