Заместник-министър Десислава Ахладова е временно изпълняващ длъжността министър на правосъдието.

...
Заместник-министър Десислава Ахладова е временно изпълняващ длъжността министър на правосъдието.
Коментари Харесай

Десислава Ахладова е и.д. правосъден министър

Заместник-министър Десислава Ахладова е краткотрайно изпълняващ длъжността министър на правораздаването . Тя ще заема поста, до момента в който Народното събрание гласоподава оставката на Цецка Цачева .

Десислава Ахладова-Атанасова е магистър по право и един от тримата заместници на Цачева. От 2014 година е ръководител на Районен съд - Перник .

От 2017 година е административен началник на Административен съд -Перник, определена с решение на Съдийската гилдия на Висш правосъден съвет. От 2004 година до 2014 година е заместник-административен началник на Районен съд-Перник. В интервала 2000 - 2004 година е областен арбитър в Районен съд-Перник, година преди този момент е младши арбитър в Окръжен съд-Перник.
 Борисов одобри оставката на Цецка Цачева Обновена
Борисов одобри оставката на Цецка Цачева

Натиск изрично не е имало от страна на премиера, твърди тя

Припомняме, че Цачева подаде оставка в събота поради имотния скандал. Освен нея с поста си се раздели и зам.-министърът на спорта Ваня Колева . Цачева твърди, че решението е взето непринудено и не е имало напън. Тя изиска съответните управляващи да ревизират договорката за нейния апартамент в столичния кв. " Изток ".

Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че утвърждават решението на правосъдния министър, което дефинираха като честен акт на добър експерт и добър български политик. Лидерът на " Атака " Волен Сидеров също разяснява оставката и съобщи, че чака разбърквания в кабинета на Борисов.

Припомняме, след абсурда с жилището на Цветан Цветанов, стана ясно, че Антикорупционния фонд алармира и за съмнителна покупка на недвижими парцели от страна на министъра на правораздаването Цецка Цачева и депутата Вежди Рашидов.
 Румен Радев: Партиите сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни
Румен Радев: Партиите сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни

А те чакат кавги, които гасят с оставки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР