Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина

...
Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина
Коментари Харесай

Заместник-кметът на Благоевград Христина Шопова откри кръг „Знание“ в надпреварата „Училище на годината“

Заместник-кметът по просвета и филантропични действия на община Благоевград Христина Шопова откри кръг „ Знание “ в самодейността „ Училище на годината “. Тя поздрави участниците от името на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов и от свое име.

„ Дойде време в месеца на знанието, на буквите, книгите, да открием едно от най- значимите събития в Пролетен фестивал, а то е самодейността „ Училище на годината “, в която Вие за 5 поредна година потвърждавате, че Благоевград има най- умните, най- интелигентните и най- красивите деца. Благодаря Ви за присъединяване, благодаря Ви, че сте толкоз въодушевени всяка година, благодаря на способеното жури, което за поредна година одобри нашата покана с ръководител Кирил Алексиев. Те ще наблюдават деликатно отговорите, с цел да бъде всичко почтено. Мога да Ви кажа, че не е значима успеха, а е значимо присъединяване, тъй като когато човек дава всичко от себе си, успеха идва сама. Борете се, бъдете постоянно знаещи, можещи! Благодаря на учителите, че постоянно Ви поддържат в самодейността, че Ви оказват помощ да израствате и да имате познания. След здравето, най- значимото е знанието. То отваря всичките Ви порти за бъдещето. Сигурна съм, че измежду Вас има доста хора, с които Благоевград ще се гордее “, сподели в приветствието си зам.- кметът Христина Шопова и пожела триумф на тимовете.

С кръг „ Знание “ стартира поредицата от провокации за знанията и уменията на учениците от Благоевград, които те би трябвало да покажат и да се борят за купата „ Училище на годината “. Инициативата се организира под патронажа на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов.

„ Училище на годината “ има спортен темперамент и е ориентирана към възпитаници от 1 до 12 клас от всички образователни заведения в града. Всички кръгове се наблюдават от умело жури. Отборите се състезават в няколко посоки, които образуват финалната оценка. Началото е с кръг „ Знание “, следва „ Култура “, „ Спорт “ и презентация на образователното заведение. Голямата премия и наградата „ Училище на годината “ се връчват за две възрастови групи от 1 до 7 клас и от 8 до 12 клас на тържествена гала.
 6-1  7-1  2-3  8-1  3-4  5-1  9-1  10  11  12-1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР