Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина

...
Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина
Коментари Харесай

Христина Шопова: Община Благоевград може да се гордее със социалните си услуги

Заместник-кметът по просвета и филантропични действия на община Благоевград Христина Шопова взе присъединяване в среща във връзка Световния ден за обществената работа . Инициативата е проведена от Катедрата по медико-социални науки в ЮЗУ " Неофит Рилски ", факултет „ Обществено здраве, здравни грижи и спорт “ при ЮЗУ „ Неофит Рилски “.
В нея взеха присъединяване заместник-деканът на Факултета по публично здраве и спорт доцент доктор Попова, доцент доктор Васка Станчева, началник на Катедра " Медико-социални науки ", представители на обществени звена и студенти. Заместник-кметът Христина Шопова поздрави участниците в срещата от името на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов.

Община Благоевград може да се гордее със обществените услуги , които дава. Извървяхме нелек път, само че с обич и отношение, нещата се случват по най-хубавия метод. Няма да скрия, че проблеми в обществената сфера има – един от главните е незадоволителното възнаграждение . Община Благоевград поставя старания, с цел да бъдат реализирани по-добри резултати. Надяваме се, че механизмът ще бъде изменен, тъй като трудът на хората, работещи в обществената сфера би трябвало да бъде съответно обезщетен “, сподели Христина Шопова. По време на срещата беше изложен и базар, с ръчно направени неща от консуматори на обществените услуги в Благоевград.
Световният ден на обществената работа 2019 акцентира " Насърчаване на смисъла на взаимоотношенията с хората ". Тази година се концентрира върху обществените взаимоотношения сред хората, тяхната среда и бъдещето им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР