Заместник-кметът по икономика и финанси Иво Николов подари фетален монитор

...
Заместник-кметът по икономика и финанси Иво Николов подари фетален монитор
Коментари Харесай

Родилното отделение в Благоевград с подарък от името на кмета

Заместник-кметът по стопанска система и финанси Иво Николов подари фетален екран за потребностите на Родилно поделение в регионалния център от името на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов. Той поздрави екипа, работещ в АГО и съобщи посланието на кмета доктор Камбитов: " Днес, показваме своята благодарност и почитание към напъните, които полагате всекидневно за раждането на нов живот. Поздравявам Ви за високия професионализъм, който потвърждавате всекидневно! Вярвам, че ще продължавате да упражнявате тази високохуманна специалност неуморно и безрезервно. Пожелавам Ви мощ! Продължавайте да следвате своето предопределение! Бъдете здрави и задоволени! Нека се раждат повече деца!. "

Директорът на болничното заведение доктор Митев благодари за дарението, за напъните от страна на кмета Камбитов и изрази убеденост в положителното съдействие и отсега нататък.

Заместник-кметът по стопанска система и финанси Иво Николов бе посрещнат с питка и мед. Той пожела доста мотиви за наслада, здраве, благоденствие, сила и убеденост! По време на тържеството в Деня на родилната помощ в АГО беше осъществено и ритуално поливане и миене ръцете на акушерите.
Феталният екран, подарен от кмета на Благоевград, е от голяма значимост за бъдещите майки, като е предопределен за следене пулса и развиването на плода. Чрез него може да следи и интервала на контракции. Уредът е мобилен и има мултиезичен програмен продукт, звукова индикация на сърдечната периодичност на плода и запис на PC и доста други функционалности и улеснения.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР