Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров се срещна с представители

...
Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров се срещна с представители
Коментари Харесай

Възможности за сътрудничество на Разград с град в Норвегия обсъди зам.-кметът Грънчаров с неправителствени организации

Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров се срещна с представители на българска и норвежка неправителствени организации и разиска с тях опциите за съдействие сред Разград и норвежкия град Кристиансен.

Председателят на разградското съдружие Клуб за социална поддръжка и гражданска интензивност Милена Орешкова и Ларс Соевтестад от норвежката организация CBNRM Networking показаха дейностите по план, който осъществят взаимно и по който през месец май делегация от Разград посети град Кристиансен.

Г-н Соевтестад съобщи, че съдействието сред Разград и Кристиансен може да продължи освен в областта на гражданското общество, само че и в локалната власт и в бизнес начинания, както и във връзка с публично-частното партньорство. Г-н Грънчаров увери, че управлението на Община Разград приветства съдействието и обмена на положителни практики сред разнообразни райони и страни. Той добави, че сега локалната администрация работи по разширение на бизнес зона „ Перистър “, която би могла да съставлява интерес и за норвежки вложители. Регионът предлага и благоприятни условия за туризъм – добави заместник-кметът Мирослав Грънчаров.

Посещение на Абитус и Свещарската гробница са в програмата на Ларс Соевтестад по време на визитата му в Лудогорието – посочи Милена Орешкова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР