Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим поздрави ученици и педагози

...
Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим поздрави ученици и педагози
Коментари Харесай

Зам.-кметът Хабибе Расим поздрави ученици и педагози с откриването на учебната година в ЦУТНТ

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим поздрави възпитаници и педагози с откриването на образователната година в ЦПЛР Център за ученическо техническо и научно творчество-Разград.

Тя дружно със старши специалист в РУО-Разград Галина Пантелеева, шефа на РЦПППО-Разград Милена Стоянова  и основните специалисти в отдел „ Образование “ на Община Разград Теодора Ненкова и Айлин Маджарова бяха публични посетители на откриването на образователната 2022/23 година в ЦУТНТ, което се организира през днешния ден в постройката на Центъра.

Заместник-кметът Хабибе Расим пожела сполучлива и ползотворна година на учениците, с възторг и ентусиазъм да усвояват нови познания и умения, да преоткриват себе си и да израстват като персони с поддръжката на своите преподаватели.

Г-жа Расим се обърна и особено към възпитаниците на клубовете „ Репортери “ и „ Слово “, чиито дълготраен началник неотдавна умря, с зов да не престават да се въодушевяват от загатна на Веселина Йотова, от хубавите следи, които остави тя след себе си. „ Да я почетем с положително, беше извънреден човек “ – обърна се госпожа Расим и към възрастните хора в залата.

Приветствия към участниците в събитието насочиха и шефът на ЦУТНТ Цветанка Русева и Галина Пантелеева.

На откриването на образователната година всеки от клубовете показа активността си посредством усещанията на децата от заниманията от предишни интервали.

Сред разнообразните извънучилищни форми, които Центърът за ученическо техническо и научно творчество предлага на децата и учениците от 5 до 19 години за образователната 2022-2023 година, са: клубове «Здравословен живот», «Екология», «Екотуризъм», «Компютърен свят», «Авиомоделизъм», «Млад кулинар», «Млад приложник», «Природа и фантазия», «Сръчни ръчички», «Репортери», «Слово», «Микрофон», «Роден край»; както и школи «Математика», «Биология и химия», «Български език и литература», «Руски език», «Английски език», «Немски език». Заниманията са безвъзмездни и се организират в комфортно за децата и учениците време – прецизират от ЦУТНТ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР