Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на тържеството

...
Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на тържеството
Коментари Харесай

Зам.-кметът Расим бе гост на тържеството за патронния празник на ОУ“Св.Св. Кирил и Методий“-Ясеновец

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе посетител на тържеството за патронния празник на ОУ “Св.Св. Кирил и Методий “-Ясеновец.

Учебното заведение означи празничния ден и с разкриване на нов компютърен кабинет.

Заместник-кметът Хабибе Расим връчи на шефа на учебното заведение Младен Матев приветствен адрес от Кмета Денчо Бояджиев. Тя насочи и своите пожелания към учениците и учителите за прекрасен празник и сполучливо довеждане докрай на образователната година.

Слово за празника на светите равноапостоли Кирил и Методий изнесе шефът Младен Матев, а възпитаници от учебното заведение показаха пред съучениците и родителите си литературно-музикална стратегия.

Г-н Матев показа на формалните посетители на събитието – регионалния шеф доктор Деян Димитров, заместник-кмета Хабибе Расим, началника на РУО-Разград Ангел Петков, кмета на Ясеновец Рейхан Хюсеин, Айлин Маджарова-Ахмедова и Теодора Ненкова – гл. специалисти в отдел „ Образование “ на Община Разград – изискванията, при които се организира образователният развой. Обиколката из учебното заведение стартира от новата компютърна зала, тя е втората за учебното заведение, в което дружно с подготвителната група учат над 150 деца. За оборудването й със лично финансиране от образователното заведение са закупени 10 компютъра, нови столове, ремонтирана е стаята, която преди този момент се употребила за занималня. В новата зала ще се организират образователни занятия, ще се употребява и в следобедните часове по време на занималнята. Всички класни стаи са актуализирани и добре поддържани, учебното заведение разполага и с богата библиотека, основана по самодейност на учителка от учебното заведение, пред нея има голяма книга с имената на донорите от цялата страна. Училищното управление показа упоритостите си да се търси финансиране за ремонт на физкултурния салон, както и за създаване на спортна площадка, на която да има и фитнес уреди.

Г-жа Расим, както и останалите публични посетители, поздравиха шефа и педагогическия състав за това, че са основали положителни условия и организация за осъществяване на образователен развой и работят интензивно за привличане на възпитаници в образователното заведение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР