Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на тържеството

...
Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на тържеството
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Разград поздрави членовете на Дружеството на инвалидите за Международния ден на хората с увреждания

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе посетител на тържеството на Дружеството на инвалидите-Разград за 3 декември – Международния ден на хората с увреждания – и от името на управлението на локалната администрация поздрави членовете на сдружението освен с този празник, а и с Никулден и настъпващите коледни празници.

Г-жа Расим пожела на членовете на сдружението здраве, мощен дух и кураж за справяне с сложните моменти в нелеката им орис. Увери ги, че имат поддръжката на локалната администрация при решение на проблеми, свързани с възстановяване на качеството им на живот. Заместник-кметът Хабибе Расим подари коледна звезда на общинския ръководител на Дружеството на инвалидите Иванка Петкова с благопожелание за светли празници и единодушие в общността в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.

Част от почерпката за празничния ден бе обезпечена от Община Разград, а неизвестен донор се включи с подарък порция риба за Никулден за всеки.

Имаше и музикална стратегия от гостуваща певица и музикант.

Ръководството на Дружеството бе осигурило специфични дарове за четимата присъстващи именици, както и за скорошния юбиляр – олимпийския първенец Хасан Исаев, който също е член на Дружеството дружно с още над 200 индивида.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР