Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев откри 39-ия турнир по

...
Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев откри 39-ия турнир по
Коментари Харесай

Заместник-кметът Добрин Добрев откри 39-ия турнир по стрелба с лък „Купа Разград”

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев откри 39-ия шампионат по пукотевица с лък „ Купа Разград ”. Състезанието се организира в Комплекса по пукотевица с лък в Разград, в него вземат участие 61 деца до 12 и до 15 години, измежду тях и състезатели от Румъния. За същата възрастова група е и второто съревнование през този уикенд – в неделя Разград е хазаин и на Държавно състезание за деца, в което вземат участие 70 състезатели.

В приветствието си заместник-кметът Добрин Добрев напомни, че комплексът за пукотевица с лък бе първата спортна концесия в общината. „ Радостен съм, че тя е сполучлива и взаимното ни съдействие е безпрепятствено. Благодаря на Красимир Дяков и на Клуба за пукотевица с лък „ Антибиотик ” за дългите години неотклонен труд, сили, сила и средства, за се трансформира оборудването в най-хубавата база с най-хубавите условия за упражняване на този спорт ” – сподели господин Добрев. На участниците заместник-кметът пожела доста точни цели и триумф в надпреварата.

Председателят на разградския клуб Красимир Дяков добави, че с помощта на положителното съдействие с Община Разград шампионатите в Разград са по-голям бюджет от сходни събития в други райони. „ Купа Разград ”, която се организира под егидата на локалната администрация, е с награден фонд 2000 лева

Сред формалните лица на откриването на събитието бяха двама президенти на федерации по пукотевица с лък – на българската Атанас Темелков, който е родом от Разград, и на румънската Милан Гомел, както и специалистът по спорт в отдел „ Образование и спорт ” в Община Разград Валери Бойчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР