Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева присъства на откриването на

...
Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева присъства на откриването на
Коментари Харесай

В Хасково отбелязват Деня на птиците с изложба

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева участва на откриването на фото изложбата " Живият свят на река Марица ". Експозицията е отдадена на 1 април – Международен ден на птиците. Автор на неповторимите фотографии е Богдан Боев, а мястото, където могат да бъдат прегледани фотосите е фоайето на Областна администрация Хасково.
 
 Фотографът Богдан Боев и зам.-кметът Мария Вълчева Фотографът Богдан Боев и зам.-кметът Мария Вълчева Източник: Община Хасково
" Да бъдеш фотограф на дивата природа е извънредно мъчно, а Богдан Боев е един от най-хубавите в тази област ", сподели при откриването на изложбата шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда Хасково Марияна Вълчева. Тя подчертава върху обстоятелството, че в Хасково и региона разнообразието от птици е извънредно огромно и акцентира, че работят дружно с Българско дружество за защита на птиците, с цел да срещнат младежите и децата с благосъстоянието на нашата природа и за идеята за нейното запазване.
 
 В Хасково означават Деня на птиците с галерия В Хасково означават Деня на птиците с галерия Източник: Община Хасково
Домакин на фото изложбата е регионалният шеф на Хасково Гинка Райчева, на събитието участваха още заместникът й Митко Петров, ръководителят на Българско дружество за защита на птиците Хасково Стойчо Стойчев, фотографи, учители и възпитаници.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР