Заместник-кметът на община Благоевград Зорница Кралева откри официално церемонията по

...
Заместник-кметът на община Благоевград Зорница Кралева откри официално церемонията по
Коментари Харесай

Наградиха участници в конкурс по превенция на наркоманиите

Заместник-кметът на община Благоевград Зорница Кралева откри публично церемонията по награждаване на възпитаници, взели участие в състезанието по предварителна защита на наркоманиите. Тя поздрави уредниците, участниците и спечелилите от името на кмета на общината доктор Атанас Камбитов и от свое име. „ Всяка година в състезанието взимат присъединяване стотици възпитаници, което е препоръка за успеваемостта на самодейността. Този факт е и доказателство за това, че в България, в Благоевград порастват виновни, стимулирани, интелигентни деца! Скъпи участници, поисквам ви да бъдете здрави и самоуверено да изразявате гражданската си позиция по значими за обществото ни тематики! Бъдете горделивост за своите родители и учители. Бъдете образец за по-малките от Вас!Продължавайте да трупате познания, тъй като това е пътят към триумфа! Подобни начинания са самобитна основа, върху която младежите градят бъдещите триумфи! На добър час! “, сподели зам.-кметът.
    
Темите, върху които тази година децата писаха, бяха в две категории - “Моят обичан народен воин ” за възпитаници от I до IV клас и “Човекът – свободен и самостоятелен ” за възпитаници от V до XII клас.
    
Конкурсът е обичаен и се провежда от Община Благоевград и Общински съвет по наркотични вещества-Благоевград. По време на състезанието бяха показани презентации,есета, рисунки, постери, стихотворения. Възпитаниците на учебните заведения на територията на община Благоевград демонстрираха доста гений, познания, хъс и ученолюбивост.
    
Община Благоевград поздравява всички, които се включиха в състезанието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР