Заместник-капитанът на Ryder Cup Едоардо Молинари заяви, че ще бъде

...
Заместник-капитанът на Ryder Cup Едоардо Молинари заяви, че ще бъде
Коментари Харесай

Бъдещето на Ryder Cup на Jon Rahm е предсказано, тъй като звездата от PGA Tour разкрива още един отказ от LIV Golf

Заместник-капитанът на Ryder Cup Едоардо Молинари съобщи, че ще бъде реализирана договорка звездите на LIV Golf Jon Rahm и Tyrrell Hatton да играят за Европа следващата година.

А първенецът на Мастърс Рам сподели, че желае „ някакъв тип мир “, с цел да сплоти още веднъж играта. Шефът на PGA Tour Джей Монахан удостовери " градивни " мирни договаряния на Бахамите сред шефа на Саудитския обществен капиталов фонд Ясир Ал-Румаян и звездите на PGA Tour в понеделник. Тайгър Уудс беше измежду шестимата играчи, участващи в договарянията.

Световният номер 3 Рам подписа с LIV в договорка за $600 милиона през декември – и беше последван от неговия съотборник в Ryder Cup Hatton. И двамата играчи механически към момента дават отговор на изискванията за тима на Люк Доналд в Bethpage Black, тъй като не са се отказали от DP World Tour.

Но сега те могат да се квалифицират единствено през Majors и ще би трябвало да заплащат санкции и да изтърпят отстранявания. Но Молинари, гуруто на статистиката зад европейския успех в Рим, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР