Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев съобщи след заседанието на

...
Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев съобщи след заседанието на
Коментари Харесай

Две кандидатури за президент на БФС към момента, Любо Пенев не е сред тях

Заместник-изпълнителният шеф на БФС Павел Колев заяви след съвещанието на Изпълкома, че до този миг има единствено две публични кандидатури за президентския пост - на Борислав Михайлов и Ивайло Дражев. Той разкри, че крайният период за внасяне на документите за присъединяване в Конгреса е 1 февруари. 

" Крайният период за внасяне на документи за присъединяване в Конгреса е 1 февруари. По правилник е нужно това да се случи две седмици по-рано, с цел да има съответната комисия нужното време, с цел да прегледа документите деликатно, както и да събере цялата нужна информация. Комисията не може да допусне или спре даден претендент до Конгреса. Тя може единствено да съобщи своето мнение. Крайното решение обаче е на делегатите. Дали те ще се съобразят с нейното мнение, или не, няма по какъв начин да знаем. До момента има две публични кандидатури - на Борислав Михайлов и на Ивайло Дражев ", сподели Павел Колев.

" Кандидатурата на Михайлов през днешния ден беше издигната от Славия, Пирин, Пирин (Разлог) и Места (Хаджидимово), с изключение на Левски, който стори това ден по-рано. Това са двете кандидатури, само че има още време ", добави Колев. 
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР