Заместник-главният прокурор Иван Гешев поясни, че ударът сега е свързан

...
Заместник-главният прокурор Иван Гешев поясни, че ударът сега е свързан
Коментари Харесай

Ето Всичко На Видео! Вижте Колосалния Боен Арсенал, Който Гдбоп Разкри!

Заместник-главният прокурор Иван Гешев разясни, че ударът в този момент е обвързван с история от 2016-а, когато бяха засечени и конфискувани 50 автомата " Узи ".

" Има присъди по това дело. Само един човек не бе наказан тогава, само че и против него има дело. Тогава ГДБОП имаха информация, че този човек има склад. Не бе открито оръжие, когато бе претърсен. Но се смяташе, че там е имало такова. Сега, в събота, лицето бе арестувано, когато влиза в склад в под земята гараж. Там са открити над 80 автомата " Калашников ", 8 кг черен барут, десетки спусъци за РПГ, което е главната част от оръжието ", добави Гешев.

Той изясни още, че каналът за оръжие си е партнирал с канал за подправяне на документи, като сред тях е имало тъкмо несъмнено лице за взаимозависимост.

" В канала за подправяне на документи са арестувани трима непознати жители и двама българи. Чуждите жители да иранци. Това, единствено по себе си, е ясно, че става въпрос за интернационална активност. Има още доста неща, които ще се обясняват ", добави Иван Гешев.

Припомняме, че по случая от 2016-а година обвинявания бяха повдигнати на Христо Митев, началник на групата, В. Витанов, Ф. Василев, М. Мехмед, В. Данаилов, Л. Маников, М. Цветков и на турския жител Ергин Балтаджъ. Според събраните тогава доказателства групата е работила от май 2015 година на територията на Хасковска, Пловдивска и Софийска област.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР