Заместник-деканът на Стопанския факултет на СУ Св. св. Климент Охридски

...
Заместник-деканът на Стопанския факултет на СУ Св. св. Климент Охридски
Коментари Харесай

Зам.-деканът на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев със закриващ доклад в 16-ата Европейска конференция по енергийна икономика


Заместник-деканът на Стопанския факултет на СУ " Св. св. Климент Охридски " доцент доктор Атанас Георгиев взе участие със закриващ отчет в 16-ата Европейска конференция на Международната асоциация по енергийна стопанска система (IAEE) , проведена взаимно със Словенската асоциация по енергийна стопанска система . Събитието се организира сред 25 и 28 август в Любляна, Словения, във Факултета по стопанска система и бизнес на Люблянския университет , оповестиха от Алма матер.

Доц. Георгиев закри конференцията с отчет на тематика „ South East European Energy Challenges and Opportunities “ , в който показа относителен разбор на енергийните салда на страните от района и проучването „ Development of Small-Scale Renewable Energy Sources in Bulgaria: Legislative and Administrative Challenges “ , оповестено в съавторство с специалисти от Центъра за проучване на демокрацията.

В първия ден от конференцията доцент Георгиев модерира и научна сесия, в която бяха показани отчети на тематика „ Природен газ “.

Сътрудничеството на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ и IAEE започва през 2018 година с организирането на взаимен интернационален симпозиум в София , в който се включиха специалисти и мениджъри от Югоизточна Европа. Като част от основаването на общественост на енергийните икономисти в България, Катедра „ Икономика и ръководство по браншове “ и магистърската стратегия „ Енергийни пазари и услуги “ провеждат и срещи на неофициален Дискусионен клуб „ Енергийна стопанска система “ (координатор: ас. Мария Трифонова ) като първи стъпки за основаването на Българска асоциация по енергийна стопанска система, афилиирана с IAEE.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР