Заменяме едни партийни функционери с други. Този път това няма

...
Заменяме едни партийни функционери с други. Този път това няма
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Настояваме за оставка на цялото правителство

Заменяме едни партийни функционери с други. Този път това няма да стане, номерът им няма да мине. Истината е следната - камилите се сменят, керванът си върви. От седем години този кортеж се води от един човек. Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия в този миг.

Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев по време на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,Смятам, че обстановката през днешния ден е обвързвана единствено с ръководството на ГЕРБ. Колкото по-бързо има предварителни избори, толкоз по-добре Българска социалистическа партия е изпълнила своята политическа задача да ги в профил от властта. Вече от българския народ зависи дали ще спечелим изборите, само че ние сме били най-близко до хората'', съобщи още Добрев.

На въпрос дали ще изискат избор на съмнение, зам.-председателят на Българска социалистическа партия отговори, че в понеделник ще има изключително съвещание на парламентарната група на партията и тогава ще бъде изнесена повече информация

,,Всеки един, който има виновност за всичко случило се през този преход, би трябвало да поеме отговорността си'', уточни Добрев.

Крум Зарков от своя страна разяснява, че от Българска социалистическа партия ще поддържат оставките на тримата министри, само че попита кой ще пристигна след тях.

,,Ако помните, към този момент внесохме два вота на съмнение - претекстовете бяха за порочните практики за възлагането на публични поръчки за градеж на пътищата'', сподели Зарков.

,,Продължаваме ли да стоим с необятно затворени очи? Или радикално променяме метода си на мислене? Това е въпросът'', попита още той.

,,Каквито и смени да се създадат, няма никакво значение, тъй като политика, която следват, е една. Няма смисъл да вършим десетия нов орган, тъй като към този момент всичко е предписано и написано. Ако единствено сменяме хората за по година-година и два месеца нищо няма да се промени'', съобщи по тематиката Георги Свиленски и отхвърли Българска социалистическа партия да имат някаква виновност за злощастния сектор край Своге.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР