Заменки, офшорки и сметки нямам и всичко това е проверявано,

...
Заменки, офшорки и сметки нямам и всичко това е проверявано,
Коментари Харесай

Заменки, офшорки и сметки нямам, обяви Борисов

Заменки, офшорки и сметки нямам и всичко това е проверявано, проверявано, проверявано ", сподели през днешния ден в утринния блок на " Нова телевизия " министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Повод за думите му бяха офанзивите от Българска социалистическа партия в последните дни.

" Човекът, който спря заменките в София, е Бойко Борисов ", сподели още водачът на ГЕРБ. Поводът беше изказване на Елена Йончева от Българска социалистическа партия, че негов братовчед е направил преференциална договорка с общински парцел, когато Борисов е бил кмет.

Премиерът посочи, че заменката, която се цитира, е направена през октомври 2006 година, а към този миг сходни покупко-продажби са одобрявани от Столичния общински съвет. Борисов напомни, че по това време в него болшинство са имали Българска социалистическа партия. За повторно тази седмица Бойко Борисов изясни, че не поддържа връзки с братовчедите си.

По мотив изказванията на Елена Йончева, че не е заявил къща, издигната в рамките на парцела му в Банкя, за която като доказателство се демонстрира сателитна фотография, министър председателят сподели, че става въпрос за една стая, направена на мястото на обора. " Това е еднакъв парцел, където съм се родил, където пребивавам и където ще умра ", сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР