Замъкът, наречен най-обитаван от духове в Обединеното кралство, където се

...
Замъкът, наречен най-обитаван от духове в Обединеното кралство, където се
Коментари Харесай

Вътре в най-обитавания от духове замък в Обединеното кралство - с маси за изтезания и зали за роуминг на „бяла дама“

Замъкът, наименуван най-обитаван от духове в Обединеното кралство, където се споделя, че бродещите призраци скубят косите на хората и крещят „ излезте на открито “, към момента демонстрира ужасяващо легло от пирони в стаята за изтезания.

Замъкът Чилингам в Нортъмбърланд има историческа история, когато става дума за паранормални действия, и ужасяващото му минало към момента превзема посетителите през днешния ден. Древната постройка е била място за постоянно наблюдаване на призраци в продължение на доста години и има брутална предистория, датираща от 13-ти век.

Истинска средновековна цитадела, не се е трансформирала доста през последните 700 години, с доста на постройката от клас I, оставаща същата от интервала на Тюдорите. Призрачни действия, за които се оповестява, включват полтъргайст на ранен боец и испанска магьосница, която проклина тези, които се осмеляват да крадат от замъка.

Той е обичан на TikTokers, които демонстрират част от историята на замъка, както и дават на феновете взор върху интериора и някои от функц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР