Замъкът на Самоковеца на тезгяха: Вижте цената. Имотът е в

...
Замъкът на Самоковеца на тезгяха: Вижте цената. Имотът е в
Коментари Харесай

Замъкът на Самоковеца на тезгяха: Вижте цената


Замъкът на Самоковеца на тезгяха: Вижте цената. Имотът е в Боровец, дава се и чартърен за 30 000 евро годишно, снимат филми в имението. З амъкът в Боровец на убития Константин Димитров – Косьо Самоковеца се продава за следващ път за 2,5 млн. евро, сподели информация на „ Телеграф “ в организация за първокласни парцели.
Цената е без Данък добавена стойност и без комисиона от купувача. Може да се вземе и чартърен за 2500 евро на месец с най-малък период от една година, което е 30 000 евро. Обикновено го наемат за снимане на филми, научи „ Телеграф “ от брокери.

Имотът е издигнат в стила на феодален замък на голям имот от 4520 квадрата. Разположен е измежду вековна борова гора, на 5 минути с автомобил от центъра на Боровец и кабинковия въжен превоз, популяризират брокерите.

Оформен е по самостоятелен дизайнерски план, напълно от естествени материали – камък, орехово дърво и кожа. Разполага с открит отопляем басейн, СПА център с джакузи, релакс зона, сауна, фитнес, барбекю. Към него има и гараж за 4 автомобила, моторни шейни и други, както и 2 открити паркоместа.

Фасадата е напълно от естествен камък, а покривът е меден. Застроената му повърхност е 780 квадрата с 3 големи спални, 5 бани, необятен хол и дневна.

Замъкът е на няколко етажа. От солидната входна врата на приземното равнище се минава във предверие, а след това в голям хол с кътове за сядане, камина и пряк достъп към вътрешния двор на имението. В съседство с всекидневната е построен пура бар и тоалетна за посетители.

От хола се минава към просторна столова за 12 индивида, разполагаща също с камина. На първия етаж над партера има огромна спалня и холно пространство, камина, гримьорна, баня с душ кабина и вана. Има и втора огромна спалня с холно пространство, камина, баня с тангенторна вана, душ кабина и гримьорна.

На втория етаж има друга огромна двойна спалня с камина, баня и душ кабина. В сутерена е ситуирана кухня с огромна помощна стая към нея, СПА център с джакузи, релакс зона, сауна за 6 индивида, фитнес помещение, тоалетна, душ зона, мокро помещение, гладачна стая, стая за личен състав, котелно помещение, сервизно и втора тоалетна.

Преди повече от година вдовицата на Димитров Ангелинка продаде имението за над 8 милиона лв..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР