Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов призна, че управляващата коалиция има

...
Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов призна, че управляващата коалиция има
Коментари Харесай

И ВМРО призна за проблеми в управлението, иска разговор с ГЕРБ

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов призна, че ръководещата коалиция има недостатъци и те би трябвало да се преодолеят. Затова от партията на вицепремиера Красимир Каракачанов упорстват да бъде извършен диалог с ГЕРБ за политики.

Изказването на Веселинов идва единствено ден, откакто водачът на НФСБ Валери Симеонов предвижда, че през септември ще има съществени промени в ръководещата коалиция. Той също заприказва за среща с премиера Бойко Борисов, на която ще бъдат подложен " тежки въпроси ".

" Диалогът в ръководещата коалиция най-сетне би трябвало да стартира, би трябвало да има обзор на свършените и несвършени неща. Няма причина да си заравяме главата в земята като щрауси и да споделяме, че всичко върви добре, тъй като управляваме ние. Има неща, които вървят на добре, има и неща, които не вървят на добре ", сподели Веселинов в понеделник пред " Нова тв ".

В неделя Симеонов уточни, че ще има " много съществени промени в връзките ни с ГЕРБ ", а в този момент от Вътрешна македонска революционна организация подчертаха, че не става дума за кадрови промени:

" От есента ще създадем сериозна поръчка за диалог по политики с ГЕРБ. Няма да желаеме нови позиции, нито бихме могли да се разграничим от ръководство, в което участваме. Негативните страни на ръководството би трябвало да бъдат изговорени и преодолени ", сподели Веселинов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР