Зам. - председателят на ПГ на БСП Весела Лечева коментира

...
Зам. - председателят на ПГ на БСП Весела Лечева коментира
Коментари Харесай

Весела Лечева: Очаквах Станишев сам да се оттегли

Зам. - ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Весела Лечева разяснява в утринния блок на Нова телевизия има ли разцепление в Българска социалистическа партия преди евроизборите. „ Някой се пробва да внуши, че ние ще предложим латино сериал на българските гласоподаватели “, съобщи тя във връзка със протичащото се със Сергей Станишев и Елена Йончева.

„ Бях подготвена да се закълна надалеч преди акцията за номинациите, че Сергей Станишев самичък ще се откаже от номинацията за листата “, съобщи Лечева.

"Той може да бъде потребен и настрана от листата, единствено като президент на ПЕС и щеше да се издигне в очите на всички ", добави тя.

"Струва ми се необичайно, когато искаш да спечелиш, да убедиш българските жители, да спечелиш тяхното доверие, да залагаш отпред на листата човек, който е съкрушен от предишното с наслагани неодобрение и съмнение. В последна сметка дългото водачество в партията и ръководството на страната събра недоволството поради насъбрани неточности заради други аргументи. Няма метод да не се изхабиш ", добави Весела Лечева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР