Зам.-председателят на парламентарната група на ВОЛЯ Кръстина Таскова притисна със

...
Зам.-председателят на парламентарната група на ВОЛЯ Кръстина Таскова притисна със
Коментари Харесай

Кръстина Таскова от ВОЛЯ настоя за реални мерки срещу демографския срив

Зам.-председателят на парламентарната група на ВОЛЯ Кръстина Таскова притисна със серия въпроси вицепремиера Марияна Николова, която дава отговор за демографската политика на държавното управление и е от квотата на НФСБ.
Точно преди година Кръстина Таскова я попита какви ограничения ще предложи за повишение на раждаемостта и поддръжката на децата и младите фамилии. Тогава, в средата на мандата, получи отговор от рода на " ще предприемем ограничения ". Отговорът през днешния ден на Николова беше съвсем същият с добавка- оправдания, че доста структури са виновни по тематиката.
Кръстина Таскова попита съответно какво се прави и какви са резултатите като дори подари на вицепремиера хрумвания на ВОЛЯ като: по-високи надбавки за  за всички деца, без значение от приходите на родителите им; поддръжка с 1000, 2000, 3000 лв. за първо, второ и трето дете на родители над 18г., които имат най-малко приблизително обучение.
“ВОЛЯ има действителни и работещи управнически хрумвания, които бързо ще доведат до резултат. Управляващите все приказват какъв брой е значимо да се преодолее страховитата демографска рецесия, а след това се оправдават с бюрократични пречки. Ако в действителност бъдещето на децата ни и на страната е тяхна грижа, трябваше от дълго време да го покажат с потребни управнически решения. Нямаме нищо срещу да приложат нашите хрумвания. Важното е, че те ще са в изгода и на хората, и на бъдещето на България “, разяснява Кръстина Таскова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР