Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цетанов коментира искрите,

...
Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цетанов коментира искрите,
Коментари Харесай

Цветанов за престрелките между Борисов и Радев: Премиерът показа голямо държавническо поведение. Президентът изглежда притеснен

Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цетанов разяснява искрите, които припламнаха сред премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

" Когато гледах премиера в интервюто по БТВ, видах, че той сподели извънредно огромно държавническо държание. Стана процедура след изявление на президента, в следващите няколко седмици да има мнения на думите му. Наблюдавах Румен Радев доста деликатно, той наподобява обезпокоен и търси умишлената провокация. Притеснява се от всичко това, което не може да осъществя от обещанията и уговорките, които е поел преди да бъде номиниран за президент. Защо той не приказва за Елена Йончева, която беше негов консултант, която се оказа, че в контакт с един човек от най-близкото обграждане на Цветан Василев са източвали КТБ. Защо се приказва за Пеевски? Това е положителната гозба, която може да бъде притоплена през всичките тези години. Премиерът е заявявал доста пъти, че няма нищо общо с него ", сподели Цветанов в студиото на " Тази заран " по БТВ.

" Когато президентът няма своите различни решения и нещо, което може да способства за политическия имидж на страната ни, минава на персонални нападки. Като нямаш причини започваш на персонална ооснова. Аз го отъждествявам в политиката като злоба. Нормално ли е президентът да наскърбява българските народни представители на беквокалисти, които пеят по-високо и по-фалшиво. Нормално ли е да упреква премиера за посредничеството, което открива, за срещата във Варна, където България още веднъж ще бъде центъра на събитията. Да каже, че домакинът, респективно премиерът ще сервира единствено шербет... Тук желая да доклада държанието на Борисов, който не се поддаде на тази провокация, с цел да не позволим на на тези проблеми да засенчат нещата, които стават на европейската политическа сцена. Усещането на хората в обществото е за непоклатимост, чувството на европейците е за непоклатимост ", съобщи още Цветанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР