Зам.-председателят на парламента Никола Минчев потвърди, че е дал съгласие

...
Зам.-председателят на парламента Никола Минчев потвърди, че е дал съгласие
Коментари Харесай

Никола Минчев дал съгласие да води евролиста

Зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев удостовери, че е дал единодушие да бъде лидер на листа за европейските избори.

" Дал съм кардиналното единодушие да бъде моето име обсъждано за лидер на евролистата, само че това е въпрос, който се взема решение от групови органи, както и ротационния ръководител след месец и половина ", изясни той в коридорите на Народното събрание, визирайки идната промяна на ръководителя на Народното събрание. Минчев беше първичната поръчка от страна на ПП-ДБ да поеме най-важния пост в Народното събрание при ротацията. Другият вероятен претендент от обединението ПП-ДБ е ген. Атанас Атанасов, който неотдавна обществено разгласи, че е подготвен за тази позиция повече от година.

Все още няма дефинитивно и публично решение, както за лидер на евролистата, по този начин и за ротационен ръководител на Народно събрание. Няма и изясненост дали дали Политическа партия и Демократична България ще се явят дружно на европейските избори, стана ясно още от думите на Минчев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР