Зам.-председателят на парламента Емил Христов, кметът на Стара Загора Живко

...
Зам.-председателят на парламента Емил Христов, кметът на Стара Загора Живко
Коментари Харесай

Три пътни проекта в Старозагорска област ще се реализират заедно с тунела под Шипка

Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, регионалният шеф Гергана Микова, кметове от района, депутати, представители на общински, държавни и частни сдружения и Неправителствени организации от Старозагорска област участваха в полемика на тематика "Европа в нашия дом ". В разискванията се включиха министърът на районното развиване Петя Аврамова и евродепутатът от ЕНП Андрей Новаков.

Три пътни плана в Старозагорска област ще се осъществят дружно с тунела под Шипка. Това са обиколните пътища край Стара Загора и Казанлък и пътната връзка сред регионалния град и Автомагистрала "Тракия ", удостовери районният министър. По думите и не престават договарянията с китайски вложители за тунела под Шипка, който коства 520 млн.лв., само че още няма дефинитивно решение.

По-големите доходи, които ще се осъществят от тол таксите, ще дадат опция пред идната година да се ремонтират и междуселските пътища. Това беше един от въпросите, които се дискутира довечера по предложение на селски кметове от района.

Спорният пакет "Мобилност " ще бъде тематика за нова полемика на 7 март, разгласи евродепутатът Андрей Новаков. Той посочи, че макар прогнозите на евроскептиците за понижаване на средствата за реализация на европроекти, страната ни ще получи 4 млрд.лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР